Expanderar under våren

Jag vill börja med att önska en God Fortsättning på det nya året!

Harmony & Health går en spännande tid till mötes under 2019. Tack vare alla mina fantastiska kunder och att jag brinner för det jag gör, är det nu dags att ta nästa steg. Under våren flyttar jag in i en egen större lokal, där jag kan ta emot mina kunder och erbjuda alla mina tjänster.

Öppningsdatumet är i nuläget inte helt klart, men får tillgång till lokalen senast 1 april, kanske tidigare. Mer information kommer när jag vet mer exakt. Lokalen ligger på Karl Johans gata 12 ( precis bakom Gröningen) och är en fantastisk lokal för min verksamhet. Fram till byte av lokal finns jag kvar hos Camillas Fotvård på Pålsjögatan 8, Hbg.

Jag kommer under våren erbjuda kurser i stresshantering och mindfulness för privatpersoner. Mer information om kurserna kommer inom kort, så håll utkik här på hemsidan och min företagssida på fb.