Nedräkningen har börjat…

Nu är det bara 1 månad kvar tills jag tar över lokalen för min nya mottagning. Mottagningen kommer finnas på Karl Johans gata 12, precis bakom Gröningen. Nära hav & strand! Precis som i nuläget kommer jag erbjuda avslappningsmassage, enskilda samtal i Stresshantering & Mindfulness.
Jag kommer dessutom nu få möjlighet att erbjuda kurser i Stresshantering & Mindfulness i grupper. Kurserna som startar i vår, kan du läsa mer om under menyn “Aktuella kurser”. Dessutom kommer jag ha en hel del andra roliga aktiviteter/event som jag kommer berätta mer om längre fram.
Du kommer mötas av en väldigt tilltalande och mysig miljö som frambringar lugn & ro för din själ.

Jag tar emot kunder & klienter på Pålsjögatan 8, Hbg t.o.m. 28 mars. Jag kommer meddela via hemsidan och sociala medier vilket datum jag öppnar min nya mottagning, så håll utkik!