Nu är jag igång….

Som ni kanske redan har läst om här på min hemsida, eller på min företagssida “Harmony & Health” på Facebook, är jag nu äntligen igång. Vägen hit har varit fantastiskt spännande och rolig och jag är förväntansfull över att få möta mina kunder/klienter.

I min mottagning har jag möjlighet till att ta hand om er privatkunder på bästa sätt. Ser även fram emot att få komma ut på företag och presentera för er arbetsgivare vad jag kan hjälpa er med, beroende på vad ni har för behov och kan vara intresserade av.

Har du några frågor är det bara att höra av dig. Kontaktuppgifter finns under menyn “Kontakt”.

Några tänkvärda ord;

“Det är viktigt för vår hälsa och våra liv att vi har roligt och njuter av livet.
Gör något varje dag som får ditt hjärta att sjunga”
Marcia Wieder, författare