Nyheter

Sv. klassisk massage  25 min – sittande
För dig som av olika skäl inte kan eller vill ligga ned på brits för att få massagebehandling, finns nu möjlighet att få en kortare massagebehandling sittande på stol. En muskelbehandling för generell avslappning och behandling utav värk och spänningar i rygg, axlar och nacke. Behandlingen är 25 minuter och kostar 395kr.

Digitala tjänster
Nu erbjuder Harmony & Health digitala samtal i stresshantering  & mindfulness via Zoom. Som klient får du en länk via mejl för att ansluta dig till samtalet. Du behöver inte installera Zoom på din enhet.

Svensk klassisk massage 75 min
Eftersom det finns en efterfrågan från kunder på längre massagebehandling finns nu behandling 75 min för 795kr.

Samtal + avslappningsmassage – kombotjänst 90 min
Passa på att boka samtal och massage samtidigt! Vi börjar med 60 min samtal och därefter följer 30 min avslappnande massage. Du går hem med en skön & avslappnad känsla i kroppen. Priset blir dessutom billigare än du bokat det vid olika tillfällen.

Premiär för SlowDown 1 oktober

Nu är det äntligen dags att starta upp en ny behandling hos Harmony & Health i samrabete med “myslowdown”. Från och med 1 oktober kommer tjänsten vara bokningsbar via min sida hos Bokadirekt. Harmony & Health kommer vara enda motttagning i helsingborg som utför behandlingen. Lite info om behandlingen;

Välkommen till en stund med dig själv, för dig själv.

Genom en behandling i SlowDown stimuleras det neuromotoriska underlaget, vilket bidrar till ökad balans i hjärnan och kroppens olika delar. Effekter kan exempelvis vara minskad värk, bättre sömn, ökad energi och tryggare i sig själv. Under behandlingen upplevs SlowDown ofta som avkopplande och återhämtande både fysiskt och mentalt.

I denna behandling når vi en djupare avslappning & lägger fokus på vår andning & inre uppmärksamhet. Behandlingen utförs med lättare tryck, rotationer på ben samt massage i extremt långsamt tempo på rygg. Även skalpmassage ingår i behandlingen, om så önskas.

Vid första tillfället får du en kort introduktion kring SlowDown och behandlingen. Därefter utförs behandlingen som kan genomföras på två sätt:

• Som en långsam massage med massageolja.
• Med kläderna på utan massageolja.

Tillsammans utformar vi din behandling så att den passar dig utifrån de beståndsdelar som ska ingå i en SlowDownbehandling för att uppnå önskad effekt. Läs mer om SlowDown via www.myslowdown.com

Mindfulness meditationskvällar

Vi träffas i mindre grupp och genomför olika mindfulnessövningar. Efter varje övning reflekterar vi tillsammans. Den som vill, delar med sig till gruppen om sin upplevelse.
Inga förkunskaper eller ombyte krävs.
Exempel på effekter av att träna mindfulness

Minska din stress
Öka fokus
Få mer energi
Bättre sömn
Öka ditt lugn

Mattor & filtar finns att låna.
Minst 2 deltagare för att meditationen ska bli av, max 6 deltagare/tillfälle
Kostnad 200kr / pers / 60 min.
Företagsswish eller kortbetalning på plats.
Välkommen med din bokning!

Wellnet, Actiway & ePassi Minfriskvård
Förutom Wellnet, är Harmony & Health även anluten till Actiway & Epassi Minfriskvård. Finns nu tre alternativ till att använda friskvårdsbidrag på ett smidigt & enkelt vis, om din arbetsgivare är anluten till någon av friskvårdsportalerna.


Pensionärsrabatt
20% på valfri behandling. ( ej samtalspaket )
Gäller endast behandlingar mån – fre kl. 0.9.00-12.00.
Gäller på ordinarie pris, ej i kombination med andra erbjudande.


Välkommen till Harmony & Healths nya mottagning på Karl Johans gata 12 i Helsingborg.

Äntligen är det dags att välkomna såväl befintliga som nya kunder till min nya mottagning. Du kommer mötas av en lugn & mysig  miljö, där du kan känna dig avslappnad och komma ned i varv, oavsett om du önskar avslappningsmassage eller samtal.

Nyhetsbrev varje månad!
Nu har du möjlighet att få ett nyhetsbrev från Harmony & Health varje månad direkt i din inkorg. I nyhetsbrevet kommer du få värdefulla tips, råd och fina kampanjer. Gå in under ” Mina tjänster” så hittar du ett prenumerationsformulär som du enkelt kan fylla i om du önskar prenumerera på nyhetsbrevet.

Hälsoleverantör till Wellnet
Harmony & Health slutit avtal med Wellnet som är Sveriges största förmedlare av tjänster inom hälsa.
Du hittar mina tjänster i Wellnets Portal och kan göra din beställning av tjänst direkt via portalen, utan att själv behöva ligga ute med betalningen. Kostnaden drages direkt från ditt friskvårdsbidrag du har via din arbetsgivare om de är anslutna till Wellnet. Finns inte tillräckligt med täckning för kostnaden kvar av ditt friskvårdsbidrag, betalar du själv mellanskillnaden direkt i samband med ditt besök.

Följ mig på sociala medier