Om mig

Jag heter Ann-Louise och är Diplomerad Avspännings-och Stresspedagog med kognitiv inriktning. Jag har alltid varit intresserad av människans välbefinnande, såväl fysiskt som psykiskt. Innan jag utbildade mig till Avspännings-och Stresspedagog arbetade jag inom Bank – och Försäkringsbranschen i många år.

För ett par år sedan drabbades jag av Utmattningssyndrom och bestämde mig för att göra nödvändiga förändringar i mitt liv. Med detta ökade jag min livskvalitet och gav mig själv en bättre hälsa, välbefinnande samt hållbarhet.

Idag vill hjälpa människor att hantera sin stress. Vägleda, motivera och stötta dig till att göra förändringar i tid. Det finns mycket att arbeta med både när stress har blivit en ohälsa, men även i förebyggande syfte.

Det är viktigt att veta vilka signalerna är och att lära sig känna igen dem. Vi är alla olika individer och olika stresskänsliga.  Oavsett kan jag hjälpa dig att hitta de rätta verktygen du behöver för att hantera just din stress. Målet är att ge dig verktyg och motivation till att förändra din vardag. När du uppnår balans mellan krav & resurser kommer du finna ett inre lugn. Du ökar ditt välbefinnande och höjer din livskvalitet.

Jag är medlem i Kroppsterapeuternas Yrkesförbund, som garanterar en gedigen och godkänd utbildning inom mitt verksamhetsområde. Allt för att du som kund ska känna dig trygg.

Jag är även utbildad Diplomerad Mindfulnessinstruktör hos Mindfulnesscenter AB i Malmö, som jag även idag har ett samarbete med. Mfc är Sveriges ledande företag inom  Mindfulnessutbildningar. Jag är utbildad instruktör  i det forskningsbaserade programmet “Här & Nu”, vilket är Sveriges mest sålda träningsprogram i mindfulness.  Programmet Här & Nu  kan hjälpa dig med följande;

  • Minska din stress
  • Öka förmågan att hantera tidspress
  • Ökat lugn & inre stabilitet
  • Hitta ett sätt att hantera ångest & oro
  • Öka förmågan att fokusera
  • Öka uppmärksamheten
  • Öka förmågan att lyssna
  • Förbättra sömnen

Jag har även gått en påbyggnadsutbildning “Mindfulness på arbetsplatsen”

Massör
I min utbildning till Avspännings- och Stresspedagog ingick utbildning till att utföra Avspännings/Avslappningsmassage.

Utbildad & Diplomerad friskvårdsmassör i Svensk klassisk massage hos Stockholm Massage Academy AB.

Följ mig på sociala medier