Recensioner

“Jag satt hemma och var så trött, för att jag har väldigt svårt för att komma ner i varv och koppla av. Kom då på att en avslappningsmassage kanske skulle kunna vara något för mig. Gick in på boka direkt hemsidan och fick en tid väldigt tätt därpå. Jag visste inte riktig vad jag skulle vänta eftersom jag aldrig varit på något sånt här innan. När jag väl kom till studion så möttes jag av Ann-Louise som välkomnade mig väldigt positivt, trotts att jag var väldigt tidig. Innan vi satte igång så pratade vi om varför jag valt att prova på detta, och då fick jag även en massa tips på vad jag kan jobba med hemma. Massagen i sig var också helt fantastisk! Väldigt proffsigt hanterat med alla tankar Ann-Louise la på vad som kunde ”störa” mig, tex så hon plockade bort en klocka som tickade, vilket jag aldrig upplevt förr att massage-människor gjort/tänkt på. Hela upplevelsen i sig är svår att förklara, däremot kan jag varmt rekommendera att prova! ” /Isa 🙂

Hej!
“Mitt namn är Liz Svensson och är 52 år. För 7 år sedan hamnade jag i stress och utmattningssyndrom har under dessa år fått hjälp av olika samtal, mindfullnes Och massa utredningar som i sig varit mycket jobbiga. Fick sedan kontakt med Ann-Louise på Harmony and Health. A-L förstod vad jag gått igenom och blev rekommenderad avslappningsmassage. Det var helt underbart.Det höll i sig i dagar efteråt. Det var och är att A-L med stadig mjuk hand utför denna behandling borde alla prova på. Oftas tar vi djupgående massage som är bra men för vår stress i jobbet så är det verkligen skönt och bra att påbörja din semester med en avslappningsmassage”
Med vänlig hälsning, Liz Fotvårdsgruppen

“Njöt av en härlig avslappningsmassage i en fräsch lokal och ett trevligt bemötande
*5 stjärnor*”
Anna Kristiansson

 

 

Följ mig på sociala medier

3 reaktioner till “Recensioner”

  1. Tack Isa för dina fina ord! Det glädjer mig att du tyckte om avslappningsmassagen:)

  2. Tack Liz för din fina recention! Vad bra att du känner att en avslappningsmassage hjälper dig att komma ned i varv och att den sköna känslan av lugn håller i sig.

  3. Tack Anna, kul att få veta att du är nöjd med ditt besök hos Harmony & Health:)

Kommentarer inaktiverade.