Stresshantering i grupp

Känner du av ohälsosam stress och önskar hitta vägen till återhämtning och hållbarhet i vardagen? Vill du ha en förändring, men har svårt att hitta vägen på egen hand? Ibland är det skönt att träffa andra människor som har samma känsla och önskan till förändring. Att få möjlighet till diskussioner & erfarenhetsutbyte är väldigt givande och lärorikt i dessa sammanhang.

Jag som leder kursen är utbildad Stresspedagog med kognitiv inriktning & instruktör i Mindfulness. Jag har själv varit där, i den berömda “väggen” eller som vi idag namnger det, utmattingssyndrom. Inte bara en utan två gånger. Genom min erfarenhet vet jag idag att jag inte tog de rätta besluten vid första tillfället. När jag återigen drabbades, förstod jag att jag inte hade något val än att få till en förändring i mitt liv, vilket är det bästa jag gjort! Gör som jag, hitta just din väg!

Innehåll i kursen:

 • Vi går igenom vad ohälsosam stress innebär, vilka signalerna är och hur stress påverkar oss.
 • Insikt om dina egna stressbeteenden och triggers
 • Arbetar med Stresstest/Stresshanteringsplan/Livscirkel
 • Vägledning, motivation & verktyg till förändring.
 • Vikten av återhämtning och hållbarhet.
 • Diskussioner och erfarenhetsutbyte
 • Avspänningsövningar & Mindfulness meditation.

 • 6 tillfällen x 2 timmar
 • När: Uppehåll p.g.a. Coronasitautionen
 • Tid: 
 • Plats: Harmony & Health, Karl Johans gata 12 ( precis bakom Gröningen)
 • Pris: 2 495kr

Bindande anmälan med namn, adress, mejladress och telefonnummer senast ……..via www.bokadirekt.se eller ring 0733-978676.

När du anmält dig, skickas betalningsuppgifter. Använd gärna Klarna eller  friskvårdsbidrag för att betala avgiften. Ansluten till Wellnet, Actiway & ePassi. Sista betalningsdag……..

Ingen återbetalning vid återbud eller sjukdom ( överlåtelse går bra om du ej användt friskvårdsbidrag )

Minst 4 deltagare för att kursen ska bli av. Max 8 deltagare.

Har du frågor, hör gärna av dig. Kontaktuppgifter finner du under menyn “kontakt”

Kursledare: Ann-Louise Åkerberg, utbildad Stresspedagog med kognitiv inriktning. Diplomerad mindfulnessinstruktör samt påbyggnadsutbilning “Mindfulness på arbetsplatsen”. Utbildad friskvårdsmassör.

Välkommen med din anmälan!

 

 

 

Följ mig på sociala medier